Kosten en Vergoedingen

De vergoeding van de behandelingen bij de mondhygiëniste worden verstrekt vanuit de aanvullende tandartsverzekering (tot het maximum bedrag dat uw polis aangeeft). Voor kinderen (tot 18 jaar) wordt de behandeling volledig vergoed.

Het is handig als u uw polis voor de eerste afspraak controleert, zodat u weet wat er wel en niet vergoed wordt uit uw tandartsverzekering. Indien u hier zelf niet uit komt, kunt u contact opnemen met de praktijk, zodat wij u verder kunnen helpen.

De nota

De nota van de behandeling wordt direct door ons naar uw zorgverzekering gestuurd. U hoeft uw behandeling dus niet direct af te rekenen. Het gedeelte wat eventueel niet vergoed wordt door uw verzekering, wordt achteraf via een acceptgiro naar u thuis gestuurd. De nota ontvangt u van Famed. Famed is een factoringmaatschappij die de nota’s verzorgd en geeft u 30 dagen de tijd om uw nota te betalen.

Lukt het u niet om op tijd uw nota te voldoen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Famed via 0900-0885 of ga naar notavanfamed.nl

Indien u geen tandartsverzekering heeft, kunnen wij uw nota helaas niet bij Famed indienen. U kunt uw nota direct na de behandeling in de praktijk afrekenen. Voor de kosten van de behandeling, kunt u contact opnemen met de praktijk.