Tanddiamantje Rotterdam

Tanddiamantje Rotterdam

Tanddiamantje Rotterdam

Een tanddiamantje plaatsen in Rotterdam kan bij Samora Smile. Natuurlijk heb je al een stralende glimlach, maar wil je nog meer shinen met je lach? Laat dan een tanddiamantje plaatsen. Met een tandiamantje wordt je lach nog mooier en zul je nog meer aandacht op je gebit weten te vestigen. Woon je in de omgeving van Rotterdam en overweeg je zo’n diamantje te laten plaatsen? Maak dan nu een afspraak!

Bij Samora Smile kun je terecht voor verschillende tanddiamantjes in verschillende formaten en kleuren. Zo kun je kiezen voor een zilveren diamant, maar ook diamanten in het geel, blauw, rood of roze zijn mogelijk om te plaatsen.Wil je een tanddiamant die klein is, zoals bijvoorbeeld die van 1,8 millimeter? Geen probleem! Voor een meer opvallender diamant kun je kiezen voor diamantjes tot wel 2,4 millimeter groot. Reken maar dat die gezien wordt in je lach!

Hoe kun je een tanddiamantje Rotterdam laten zetten?

Bij Samora Smile, een mondhygiëniste in Rotterdam, is het laten plaatsen van een tanddiamant heel gemakkelijk en kost maar weinig tijd. Het laten plaatsen van een tanddiamant heel gemakkelijk en kost maar weinig tijd.Na het uitkiezen van de diamant en het beslissen over de kleur en het formaat, plaatst de mondhygiënist het tanddiamantje op de uitgekozen tand. Hiervoor wordt speciale
lijm gebruikt die onschadelijk is voor het tandglazuur. Het vastplakken duurt maar een kwartiertje. Wees vlak na het plaatsen wel even voorzichtig met eten en drinken, zodat de lijm tijd heeft om goed uit te harden.