Tandsieraden

Een tanddiamantje plaatsen in Rotterdam kan bij Samora Smile. Natuurlijk heb je al een stralende glimlach, maar wil je nog meer shinen met je lach? Laat dan een tanddiamantje plaatsen.

Met een tandiamantje wordt je lach nog mooier en zul je nog meer aandacht op je gebit weten te vestigen. Woon je in de omgeving van Rotterdam en overweeg je zo’n diamantje te laten plaatsen? Maak dan nu een afspraak!

Bij Samora Smile kun je terecht voor verschillende soorten tanddiamantjes in verschillende formaten en kleuren. Zo kun je kiezen uit verschillende soorten Swarovski kristallen, maar ook uit diamanten met 18 karaat (wit)goud met een diamant van 0,02 karaat of andere toothgems van 18-24 karaat (wit)goud.

Bij Samora Smile is het laten plaatsen van een tanddiamant heel gemakkelijk en kost maar weinig tijd. Na het uitkiezen van de diamant en het beslissen over de kleur en het formaat, plaatst de mondhygiënist het tanddiamantje op de uitgekozen tand. Hiervoor wordt speciale lijm gebruikt die onschadelijk is voor het tandglazuur. Het vastplakken duurt maar een kwartiertje. Wees vlak na het plaatsen wel even voorzichtig met eten en drinken, zodat de lijm tijd heeft om goed uit te harden. Het diamantje kan, wanneer je maar wilt, zonder enige beschadiging weer simpelweg verwijderd worden.

Prijs inclusief plaatsing:

Swarovski kristal                             vanaf 30 euro

Tooth Gems goud/Witgoud               bel/mail voor meer informatie

© Copyright - Mondhygiëne Rotterdam | Samora Smile Mondhygiënepraktijk | Swartwebdesign