Vergoedingen

Heeft u een tandartsverzekering? Dan worden de meeste behandelingen minimaal 75% vergoed (tot het maximum bedrag dat uw polis aangeeft). Voor kinderen (tot 18 jaar) wordt de behandeling volledig vergoed.

Het is handig als u uw polis voor de eerste afspraak controleert, zodat u weet wat er wel en niet vergoed wordt uit uw tandartsverzekering. Indien u hier zelf niet uit komt, kunt u contact opnemen met de praktijk, zodat wij u verder kunnen helpen.

De nota van de behandeling wordt direct door ons naar uw zorgverzekering gestuurd. U hoeft uw behandeling dus niet direct in de praktijk af te rekenen. Het gedeelte wat
eventueel niet vergoed wordt door uw verzekering, wordt achteraf via een acceptgiro naar u thuis gestuurd. De nota ontvangt u van Famed. Famed is een factoringmaatschappij die de nota’s verzorgd en geeft u 30 dagen de tijd om uw nota te betalen.

Lukt het u niet om op tijd uw nota te voldoen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Famed via 0900-0885 of ga naar notavanfamed.nl

Indien u geen tandartsverzekering heeft, kunnen wij uw nota helaas niet bij Famed indienen. U kunt uw nota direct na de behandeling in de praktijk afrekenen.
Voor de kosten van de behandeling, kunt u contact opnemen met de praktijk.

© Copyright - Mondhygiëne Rotterdam | Samora Smile Mondhygiënepraktijk